Buitengewone Bescherming tegen de Zon

Zonwering

Uw Buitengewone Bescherming tegen de Zon

We helpen u graag bij het vinden van de perfecte zonweringoplossing die past bij uw unieke stijl en behoeften.

Welkom bij Silex, waar we trots zijn om u geavanceerde buitenzonwering te bieden. Onze oplossingen voor ramen, deuren en luifels zijn niet alleen veelzijdig en esthetisch aantrekkelijk, maar bieden ook superieure bescherming tegen zonlicht en UV-straling.

Bescherming tegen Zon en Hitte: Onze textielschermen bieden optimale bescherming, zelfs voor grote oppervlakken van glas.

Wind- en Weerbestendigheid: Dankzij geavanceerde doektechnologieën zijn onze doeken uitzonderlijk weerbestendig en gemakkelijk te reinigen. Onze zipscreens zijn zelfs bestand tegen orkaankrachtige winden.

Keuze van Transparantie tot Verduistering: Met meer dan zes stofsoorten en meer dan 250 stofdesigns, bieden we u de keuze van doorkijk naar buiten tot volledige verduistering.

Zonwering toepassingen

Zipscreens

Onze zipscreens bieden effectieve bescherming tegen verblinding, inkijk en warmte, versterkt door innovatieve ritstechnologie voor uitzonderlijke wind- en weerbestendigheid. Met een uitgebreide keuze aan textielsoorten en kleuren kunt u het doek aanpassen aan uw voorkeuren, variërend van bijna transparant tot volledige verduistering.

Verticale screens

Optimaliseer uw terraservaring met verticale zonwering voor terrasoverkappingen, die bescherming biedt tegen zon, wind en hitte. Deze flexibele oplossing, met innovatieve Zip-technologie, weerstaat sterke wind en maakt van uw terras een comfortabele ruimte, ongeacht het weer, met eenvoudige bediening via één druk op de knop.

Terrasoverkappingen

Geniet van uw buitenruimte onder alle weersomstandigheden met onze terrasoverkappingen. Ontworpen voor zowel functionaliteit als esthetiek, bieden ze een perfecte balans tussen bescherming tegen de elementen en het creëren van een aangename buitenomgeving.

ELKE RUIMTE TELT

Waarom Silex?

Klantgerichte Service

Bij Silex staan uw wensen centraal. We luisteren aandachtig naar uw behoeften en voorkeuren om een oplossing te bieden die perfect bij uw levensstijl en interieur past.

Concurrerende Prijzen

Door het elimineren van tussenpersonen en onnodige overhead, bieden wij onze producten aan tegen zeer concurrerende prijzen. Zo krijgt u de beste waarde voor uw investering.

Kwaliteitsmaterialen

Kwaliteit is onze belofte. We gebruiken alleen de beste materialen om ervoor te zorgen dat onze producten duurzaam, betrouwbaar en bestand zijn tegen de tand des tijds.

Maatwerk Oplossingen

Elk huis en elke klant is uniek. Daarom bieden wij maatwerk oplossingen die zijn aangepast aan uw specifieke wensen en ruimtelijke vereisten.

Deskundige Installatie

Ons team van ervaren professionals zorgt voor een naadloze installatie. Met vakmanschap en oog voor detail garanderen we dat elk project met de hoogste standaarden wordt voltooid.

Uitstekende Nazorg

Onze service stopt niet bij de installatie. Wij staan altijd klaar om eventuele vragen te beantwoorden en ondersteuning te bieden, zelfs na voltooiing van uw project. Uw tevredenheid is onze prioriteit.

Referenties

Wat zeggen onze klanten?

Of u nu op zoek bent naar advies, installatie of onderhoud van rolluiken, zonweringen, of overkappingen, u kunt op ons rekenen voor professionele service van begin tot eind.

Top service, na opmeting zelfde dag nog een offerte ontvangen.
Alles volgens afspraak verlopen, goede service vriendelijk
nette plaatsing kortom zeer tevreden van het geleverde werk.

Maxim

Onlangs besloten we om een overkapping met zonwering te laten plaatsen in onze tuin. Na wat onderzoek kozen we voor Silex-rolluiken vanwege hun referenties. En wat een geweldige keuze was dat! Vanaf het eerste contact tot de voltooiing van het project, was het team uiterst professioneel, vriendelijk en behulpzaal. De installatie verliep vlekkeloos en het eindresultaat overtrof onze verwachtingen. 

Jan Peeters

Zaterdagavond blokkeerde de rolluik van mijn winkel waardoor deze niet afgesloten kon worden. De zaakvoerder heeft mij echt uit de nood geholpen. Super vriendelijk, bekwaam en aan een zeer correcte prijs. Top service. Echt een absolute aanrader.

Stéphanie Mariën