Combineer Veiligheid, Comfort en Stijl

Rolluiken

Aluminium en Roestvrijstalen Rolluiken van Silex

Kwaliteitsvolle rolluiken – veilig, duurzaam en onderhoudsarm

Rolluiken spelen een cruciale rol in elk gebouw. Ze bieden bescherming tegen diverse weersomstandigheden en zonlicht, weren geluid en ongewenste blikken, bieden een extra beveiligingslaag tegen inbraken, en passen idealiter binnen een slimme woningomgeving. Bovendien dragen ze bij aan energiebesparing en zijn ze ontworpen om onderhoudskosten te minimaliseren. 

Ongeacht of u rolluiken zoekt voor een nieuwbouwproject of voor naderhand te installeren voorzetrolluiken, bij ons vindt u wat u nodig heeft. We voorzien u graag van alle informatie die nodig is bij het kiezen van het juiste rolluik voor uw situatie.

Rolluiktypes

Ingebouwde rolluik

Geïntegreerde rolluiken zijn ontworpen om naadloos deel uit te maken van het raam of de deurconstructie. Ze worden vaak geïnstalleerd tijdens de bouw of grote renovaties omdat ze geïntegreerd zijn in de gevel.

Voorbouwrolluik

Voorbouwrolluiken worden aan de buitenkant van het gebouw, rechtstreeks boven het raam of de deur, gemonteerd. Deze rolluiken kunnen zowel bij nieuwe gebouwen als bij renovatieprojecten worden toegepast.

Bovenliggende rolluiken

Bovenliggende rolluiken worden vóór de installatie op het raam gemonteerd en samen met het raam in de raamopening geplaatst. Deze zijn zowel geschikt voor renovatie als voor nieuwbouw.

ELKE RUIMTE TELT

Waarom Silex?

Klantgerichte Service

Bij Silex staan uw wensen centraal. We luisteren aandachtig naar uw behoeften en voorkeuren om een oplossing te bieden die perfect bij uw levensstijl en interieur past.

Concurrerende Prijzen

Door het elimineren van tussenpersonen en onnodige overhead, bieden wij onze producten aan tegen zeer concurrerende prijzen. Zo krijgt u de beste waarde voor uw investering.

Kwaliteitsmaterialen

Kwaliteit is onze belofte. We gebruiken alleen de beste materialen om ervoor te zorgen dat onze producten duurzaam, betrouwbaar en bestand zijn tegen de tand des tijds.

Maatwerk Oplossingen

Elk huis en elke klant is uniek. Daarom bieden wij maatwerk oplossingen die zijn aangepast aan uw specifieke wensen en ruimtelijke vereisten.

Deskundige Installatie

Ons team van ervaren professionals zorgt voor een naadloze installatie. Met vakmanschap en oog voor detail garanderen we dat elk project met de hoogste standaarden wordt voltooid.

Uitstekende Nazorg

Onze service stopt niet bij de installatie. Wij staan altijd klaar om eventuele vragen te beantwoorden en ondersteuning te bieden, zelfs na voltooiing van uw project. Uw tevredenheid is onze prioriteit.

Referenties

Wat zeggen onze klanten?

Of u nu op zoek bent naar advies, installatie of onderhoud van rolluiken, zonweringen, of overkappingen, u kunt op ons rekenen voor professionele service van begin tot eind.

Top service, na opmeting zelfde dag nog een offerte ontvangen.
Alles volgens afspraak verlopen, goede service vriendelijk
nette plaatsing kortom zeer tevreden van het geleverde werk.

Maxim

Onlangs besloten we om een overkapping met zonwering te laten plaatsen in onze tuin. Na wat onderzoek kozen we voor Silex-rolluiken vanwege hun referenties. En wat een geweldige keuze was dat! Vanaf het eerste contact tot de voltooiing van het project, was het team uiterst professioneel, vriendelijk en behulpzaal. De installatie verliep vlekkeloos en het eindresultaat overtrof onze verwachtingen. 

Jan Peeters

Zaterdagavond blokkeerde de rolluik van mijn winkel waardoor deze niet afgesloten kon worden. De zaakvoerder heeft mij echt uit de nood geholpen. Super vriendelijk, bekwaam en aan een zeer correcte prijs. Top service. Echt een absolute aanrader.

Stéphanie Mariën